wegen in Cebu
Watermeters
Op school met VHC shirts
kleine straat Cebu
MyCebu lol

VHC vriendschapsband

Childern of Asia

Children of Asia begeleidt kansarme kinderen en jongeren, en hun familie, zichzelf uit de armoede te halen door middel van toegang tot goed onderwijs. Op die manietr hebben ze een betere kans op de arbeidsmarkt. Children of Asia begeleidt kinderen soms van het basisonderwijs tot aan de Universiteit en na het behalen van een diploma zelfs tot ze een baan hebben. De kinderen de mee kunnen doen aan dit programma wonen in Metro Cebu, ze moeten gemotiveerd zijn om te leren en naar school te gaan en de studie af te ronden. De familie moet het kind hierbij ondersteunen. Het inkomen van het gezin mag niet hoger zijn dan 9.000 PHP. Het gezin heeft meerdere kinderen. Per gezin komt één kind in aanmerking. De familie van deze studenten is indirect begunstigd, zodra ze een baan hebben gevonden ondersteunen de studenten hun familie financieel, vooral door hun broers en zussen naar school te sturen.

Project in de tijd

Preloader

Partner Organisaties

Delen