wegen in Cebu
Watermeters
Op school met VHC shirts
kleine straat Cebu
MyCebu lol

VHC vriendschapsband

Caps-r

Mikrokrediet 100% afgelost

Dankzij Mikrokrediet 33 vrouwen in staat hun gezin te onderhouden. Eén van de vrouwen runt een “Boarding House”, een pension, en heeft gezorgd dat haar hele familie, inclusief 21 kleinkinderen kunnen studeren.

VHC betaalt een door ERUF georganiseerde EHBO trainging

Voor het personeel van CAPS-R en voor de deelnemers wordt een EHBO training georganiseerd. Omdat veel dames de hele dag bij hun winkel verblijven heeft ERUF deze training ter plaatse uitgevoerd. De winkeltjes doen daarnaast meteen dienst als eerste hulp post.

Caps-r

Nieuw project Microkredieten in samenwerking met Cebu ArchdiosecanProgram for Self-Reliance (CAPS-R) gestart.Dit financieringsprogramma stelt vrouwen in staat een eigen bedrijf te beginnen.

Chickenproject heeft het niet gered

Het project heeft het niet gehaald. De afzet van kippen bleek zodanig moeilijk dat het project is gestopt. Voor het project Microkredieten starten we een project met CAPS-R een particuliere NGO die maatschappelijk belang nastreeft.

Start van het Chickenproject

In januari 2015 ging het “Chickenproject” van start. Het project behelst het opkweken van kuikens tot biologische kippen.